Het verhaal van Ravin

Gentlepeople, ik ben Ravin Jethoe en woon in Hoogvliet. Laten we beginnen met de keiharde feiten voor dat ik aan het sporten ging bij Steve’s Gym.

Ik woog naar alle waarschijnlijkheid 82+ Kilo voor Juli 2013. Ik had het  druk ben dan ook fulltime aan het werk in Eindhoven. Ik heb veel reistijd en heb 2,5 jaar lang gemiddeld 3x week per week in hotels overnacht.  Ik  at dan ook 2 tot 3 keer per week buiten de deur in de leukste restaurants van Eindhoven. Meerdere wijntjes of biertjes per avond was de normaalste zaak  en het bekende kaasplankje kwam af en toe ook op tafel. Lekker eten met collega’s na een harde dag werken hoorde er gewoon weg bij en s ‘morgens nam ik ook een fantastisch ontbijt.

Uiteraard thuis gaat het leven ook gewoon door en had ik te weinig tijd voor mezelf. De tijd die ik had zat ik op de bank voor de televisie, effe relaxen. Ik ben altijd wel gemotiveerd om te sporten maar het kwam er niet van. Werk veel, ben niet vaak thuis en heb veel reistijd. DOM, DOM, DOM, DOM! Tijd moet je maken.

Nu sport ik vanaf juli gemiddeld 4 tot 5 keer per week bij Steve’s Gym en heb in 3 maanden tijd 12 kilo vet verbrand. 4 tot 5 uur lijkt veel maar is dat echt zo…. Effectief over een week valt dit juist reuze mee. Niet alleen de kilo’s vliegen er af maar mijn vetpercentage is van 36.6% naar 20% gedaald.

Wat ik ook merk is dat ik veel fitter ben waardoor ik juist op mijn werk effectiever zaken kan afhandelen. Ik werk nu niet hard maar slimmer.

Hard werken en alles geven doe ik nu bij Steve’s Gym.

Professioneel sporten is voor mij een must, ik zou dit niet redden bij een standaard type sportschool. Zo resultaat gericht sporten zie je alleen bij de bekende TV programma’s. Niet alleen het sporten maar juist ook de voedingsadviezen tijdens deze periode zijn belangrijke factoren geweest is in het resultaat van -12 kilo na 3 maanden.

Steve’s Gym + voedingsadvies + een beetje tijd voor jezelf zijn de ingrediënten voor een gezonde lifestyle.

 

Ravin Jethoe, oktober 2013

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*