Personal training

Wil jij bepaalde doelen halen, maar lukt het niet? Gebrek aan motivatie? Of weet je eigenlijk niet zo goed waar je mee bezig bent? Met een personal trainer behaal je nog efficiënter betere resultaten.

Personal training is een manier van trainen waarbij je de volledige aandacht geniet van de trainer met één doel het behalen van jouw doelstellingen. Door deze aandacht wordt trainen op een veel effectievere manier gedaan. Omdat elk lichaam anders is en anders reageert moeten er ook oefeningen en work-out programma’s worden opgesteld die passend zijn. Bij Steve’s Gym is hier speciaal een transformatie programma voor opgesteld. Voor dit programma is er ook een online begeleiding mogelijk om alles goed bij te houden.

personal training

Personal Trainer

Iedereen heeft andere doelen en elk lichaam is anders. Met een personal trainer bij Steve’s Gym wordt er samen gekeken naar de gewenste doelen en hoe die op de beste wijze behaald kunnen worden. Er wordt rekening gehouden met jouw lichaam en jouw voorkeuren. Aan de hand daarvan worden er oefeningen voorgeschreven en work-out programma’s opgesteld die perfect bij jou passen. Om nog betere resultaten te halen, kan je een persoonlijk voedingsplan aanvragen.

Door een voedingsplan te volgen dat aansluit bij jou doelen, krijg je de juiste voedingsstoffen binnen. Je krijgt persoonlijke begeleiding die jou leert hoe je je doelen kan behalen en motiveert je om je grenzen te verleggen. Het is meer dan trainen, het is de verandering van de mindset door de continue steun die het verschil maakt! Lees ook onze succes verhalen.
Wij bieden diverse pakketten aan, zo is er voor iedereen passende begeleiding. Klik hieronder voor meer informatie.

Voor het transformatie programma gaan we een lange termijn traject aan om resultaat te halen. Afhankelijk van uw voorkeur en beschikbaarheid is er een keuze uit verschillende pakketten. Uiteraard is het ook mogelijk om een losse les af te nemen om een beeld te krijgen van Steve’s Gym.

Personal training pakketten en prijzen

Bij Steve’s Gym kun je kiezen uit 3 verschillende pakketten. Via deze weg willen we ervoor zorgen dat je binnen 3 maanden op een goed niveau komt, uiteraard zal dit per persoon verschillen. Deze pakketten sluiten hierbij dan ook perfect aan. Afhankelijk van jouw situatie en beschikbaarheid is er de mogelijkheid van 1, 2 of 3 keer in de week personal training. Binnen het pakket is er veel aandacht voor persoonlijke begeleiding en ontwikkeling en intensieve trainingssessies met één van onze personal trainers. Hieronder zie je een totaal overzicht van onze pakketten. Als je interesse hebt en de juiste keuze wilt maken, neem dan gerust contact met ons op. 

personal training abonnementen