Sportmassage in Hoogvliet

Na een goede workout voel je je fit, voldaan en zelfverzekerd. Maar in de dagen die volgen kan je last krijgen van je spieren. Spierpijn kan invloed hebben op je dagelijkse leven; het is een constante pijn en je kan er stijf door worden. Verminder je spierpijn door na het sporten een sportmassage te krijgen bij Steve’s Gym. Het verlicht te pijn en ondersteunt het herstel van de spieren. Hierdoor voel je je niet alleen beter, maar kan je ook weer sneller sporten.

Een sportmassage is anders dan een normale ontspanningsmassage. Een sportmassage richt zich op het stimuleren van de spieren terwijl een ontspanningsmassage gericht is op de ontspanning van het lichaam en geest. Ook behandelt en voorkomt  het hardnekkige en zeurende spierklachten en blessures. Daarnaast verbetert het de doorbloeding en stofwisseling en stimuleert het de afdrijving van vocht.

Waarom is een sportmassage belangrijk?

De massage kan voor, tijdens of na een training gedaan worden. Bij terugkerende klachten kan er voor de training een preventieve massage worden gegeven. Door de spieren te behandelen en klaar te stomen, wordt het risico op een blessure veel kleiner. Tussen trainingen door kan een massage plaatselijke vermoeidheid en krampen behandelen of voorkomen. Een massage na het sporten helpt bij het herstel. Door de spieren op een specifieke wijze te behandelen, stimuleert het de spiercellen op twee manieren. De eerste manier vermindert het branderige gevoel wat als spierpijn wordt ervaren. De tweede manier stimuleert de productie van mitochondria. Dit stofje is de bron waar energie wordt gecreëerd voor de aanmaak van cellen. Zo kunnen de spieren zich sneller herstellen.

Wat kan Steve’s Gym voor jou betekenen?

Wij hebben de perfecte sportmassage voor jou. De sportmasseur zal aan de hand van jouw doelen en manier van trainen kijken welke soort massage het meest bij jou past. Wij luisteren naar jou behoeften en kiezen samen de beste optie. Zo worden jouw trainingen nog effectiever en behaal je sneller jou gewenste resultaat!

Wacht niet langer en bekijk hieronder welk aanbod wij hebben. Probeer het een keertje uit of neem direct een massagekaart. Neem nu contact op met één van onze sportmasseurs.

Sportmassage

Sportmassage abbonement