Over Steve’s Gym | Personal training en bootcamps

Steve’s Gym is dé sportschool in Hoogvliet als je voor kick ass resultaten wilt gaan. Niet alleen trainen om het trainen maar écht fit worden. Wij zoeken altijd nieuwe en enthousiaste mensen die met begeleiding het beste uit zichzelf willen halen. Omdat iedereen zijn of haar eigen aanpak nodig heeft, zullen we dit altijd als eerste bespreken, voordat je lid wordt bij Steve’s Gym.

Hoe word je lid bij Steve’s Gym?

Ik begin met een intake gesprek. Daarin wordt uitgelegd welke lessen er zijn wordt de app uitgelegd waar je het rooster kan vinden en waar je jezelf kan aanmelden. Ik zal dan ook jou voor het eerst gaan meten. We zullen samen een plan voor je maken, ik wil dat je resultaat haalt dus dat gaan we elke maand meten, meten is weten. Zorg dat je hier bij bent zodat je jezelf kan blijven verbeteren. Ik zal je adviseren wat het best voor je is waar je het meest resultaat mee kan behalen personal training, small group traject, of gewoon mee gaan in de groepslessen of een combinatie van. In een jaar tijd zal ik en mijn trainers ervoor zorgen dat je je resultaat gaat halen door middel van een plan, een doel zonder plan is alleen maar een wens. Hier naast geven wij workshops over training en voeding.

sportschool hoogvliet

Waarom zou je gaan sporten bij Steve’s Gym?

Er is een groot verschil tussen een reguliere sportschool en onze gym. Het doel van dit stuk is niet om een reguliere sportschool af te kraken en de onze te promoten, maar juist om deze te vergelijken. Het is namelijk 100 % afhankelijk van je doelstelling waar je zou moeten trainen.

De vraag wordt mij erg veel gesteld, wat is er anders aan jouw gym dan een reguliere sportschool? Wat is beter? Wat zijn de voordelen van Steve’s Gym? Waarom zou ik niet gewoon naar een reguliere sportschool gaan, daar kun je toch ook gewoon trainen?

Natuurlijk verschilt het helemaal wat je doelstelling is waar je zou moeten trainen. In een reguliere sportschool zullen veel mensen trainen die vooral op spiermassa gericht zijn en dus breder willen worden. Het is logisch dat deze niet voor Steve’s Gym zullen kiezen, omdat dit niet past bij hun doel. In mijn gym zullen mensen trainen die vooral fit willen worden.

Wil je meer spieren kweken, dan is een reguliere sportschool wat voor jou, wil je fitter worden en beter kunnen bewegen en meer begeleiding krijgen, dan is onze gym zeker wat voor jou.