Merwig Karsters: “Ik kreeg het zelf niet voor elkaar om regelmatig naar de sportschool te gaan”

Yoow, mijn naam is Merwig (murph) Karsters. Ik ben 27 jaartjes jong en woon in Capelle-Oostgaarde. Ik ga nu strak en doelgericht vanaf Oktober 2012 naar Steve’s Gym.

De reden dat ik me heb ingeschreven is omdat ik het zelf niet voor elkaar kreeg om in regelmaat naar de sportschool te gaan. Dan haakte me buddy weer af, dan was het weer te ver, dan was ik al moe van het werk. Je hoort het de bekende smoesjes en daarnaast was het gewoon weg saai!

Nu is de afstand van mijn huis naar de studio (Bfit) ook ver en zijn de buiten lessen (bootcamp) ook in de stad maar de resultaten zijn in 1 woord VERPLETTEREND!! Ik ben in 2 maanden tijd 9 kilo afgevallen, mijn vetpercentage is beduidend om laag gegaan en ik ben ook nog eens veel lekkerder in me vel gaan zitten en fitter dan ooit! Kan je het geloven in 2 maanden tijd?! maar het is wel zo..met de feestdagen heb ik het ongelofelijk druk gehad met werk en privé en ben ook in de 2e week van januari 2013 pas weer begonnen met sporten.

Nou, van de 4 kilo die erbij zijn gevlogen met de feestdagen ben ik er nu al weer 2 kwijt kan je nagaan..een halve maand! ennuh trainings buddy’s heb ik nu genoeg hahaha. De training is nooit het zelfde ik word goed begeleid de locatie bied steeds meer mogelijkheden.

Ik heb er weer helemaal zin in gekregen en dit in combinatie met af en toe bootcamp is fantastisch. Ik ben gekomen om te blijven maar dat is wel heel makkelijk op deze manier en ik kan het zeker iedereen aanraden die dit nog niet doet een keertje een proefles te nemen.

BLESS

Merwig Karsters, januari 2013

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*