Jessica Hillen: “afvallen, fit worden en lekkerder in mijn vel zitten”

Hallo, ik ben Jessica en kom uit Rhoon. In februari 2012 ben ik bevallen van een prachtige dochter. In de maanden erna gingen de zwangerschapskilo’s er geleidelijk af, maar niet helemaal.

Ik bleef met een paar overtollige kilo’s zitten die niet vanzelf verdwenen. Op dat moment benaderde Steven van Steve’s Gym mij met zijn nieuwe concept: Bootcamp. Hij vroeg of ik ook interesse had en met de kickoff mee wilde doen op 18 augustus 2012, 6 maanden na mijn bevalling. Dat aanbod kon niet op een beter tijdstip komen. Ik ging met goede moed aan de training meedoen en dat heb ik geweten. Het was zwaar! Tijdens de kickoff dacht ik dat het eenmalig zou zijn en ik nooit meer een bootcamp training zou gaan volgen. Gelukkig herstelt een lichaam snel van een inspanning en een paar uur na de training wist ik al dat ik hiermee door moest gaan om resultaten te boeken, namelijk: afvallen, fit worden en lekkerder in mijn vel zitten.

Na een maand ging Steven zijn studio open in Hoogvliet. Ook daar ben ik gestart met de studio trainingen en ik boekte resultaten. In een paar maanden bereikte ik al mijn streefgewicht en kwam ik er zelfs onder. Mijn vetpercentage daalde en ik zit nu strakker en beter in mijn vel dan ooit. Ik ben op het moment zelfs slanker dan voor mijn zwangerschap!

Het voordeel van Steve’s Gym is dat je met 2 á 3 keer per week, een klein uurtje trainen al deze resultaten kan bereiken. Het is zeker op te brengen om met een druk leven zoals een gezin, werk, huishouden en sociaal leven een paar keer per week te trainen. Daarnaast zijn de members bij Steve’s Gym zo gemotiveerd dat je elkaar ook motiveert en elkaar door de –soms erg zware- trainingen heen sleept.

Nu mijn doelen in een paar maanden al bereikt waren heb ik voor mezelf nieuwe doelen gesteld. Mijn doelen voor 2013 zijn : in maart de 5 km Lenteloop Albrandswaard; in juni de 10 km Ladiesrun Rotterdam en in september de Strongmanrun, mijn grootste uitdaging in mijn gehele sportcarrière (en geloof me ik heb heel wat sportscholen en trainingen, voordat Steve’s Gym in beeld kwam, afgelopen, zonder resultaat). De Strongmanrun is een 20 km hardloopwedstrijd inclusief ultieme hindernissen. Deze doelen kan ik alleen bereiken met Steve’s Gym. Je krijgt de persoonlijke begeleiding en training die je nodig hebt om je doelen te bereiken en ik weet zeker dat ik mijn doelen ook dit jaar weer ga halen met behulp van Steve’s Gym.

Jessica Hillen, januari 2013

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*