Categorieƫn
Succes verhalen

Het verhaal van Robbert

Ergens in december scrolde ik wat over Facebook gwn uit verveling en zag een oproep voorbij komen van Steve. Jullie kennen het wel even een reality check van zijn kant waarbij hij de echte bikkels opriep om toe te treden tot een ripped transformation program.

Voor mij voelde het aan als een teken, het juiste moment om voor mij zelf weer iets te gaan doen qua sport. Maar vooral om dit regelmatig, gedisciplineerd en vol overgave te gaan doen.

Steve en ik hebben berichten naar elkaar gestuurd gesproken over de app en gebeld. Niet veel later heb ik een intake gehad en was de datum van het moment van mijn nieuwe leven vastgezet!

Het begin was voor mij best pittig kan ik jullie zeggen. Voeding was wel goed om vol te houden maar de hoeveelheid sportmomenten waren pittig. 4 dagen kracht en 2 dagen cardio, pff waar haal ik AL die tijd vandaan…

Door goed te passen en meten met tijden, flexibele Pt momenten bij Steve, voorbereidingen treffen, mealpreps en simpelweg los laten van het “ik kan niet…” daar door ben ik geleidelijk helemaal in het programma gegroeid.

Uit eindelijk ben ik dagelijks een uur eerder gestart met werk zodat ik in mijn lunchpauze m’n kracht training bij fit for free en later bij basic fit heb kunnen uitvoeren.

Maar eigelijk keek ik het meest uit naar de wekelijkse Pt sessies @steve’s gym. Voorafgaand van de Pt waren de toch telkens weer “spannende” weeg en meet momenten. Ongeacht de uitkomst heb ik altijd realistische feedback gekregen. Zowel de opbouwende feedback als complimenten voor mijn toewijding of resultaten heeft mij extra gemotiveerd en scherp weten te houden. De enkele buddy workouts welke ik heb gehad waren ook mega!

Ik heb ups en downs gekend, maar door jullie mijn overige ripped lotgenoten en Steve heb ik het programma kunnen doorlopen. Helaas is het einde van DIT programma voor mij aangebroken šŸ˜©! Maar zoals Steve al aangaf in mijn eind evaluatie: “de behaalde resultaten zijn goed en dat is een trots moment maar ik ben er nog niet”. Ik zie dit als mijn nieuwe uitgangspositie en moet nu doorpakken! Ook ik zal op mijn eigen manier blijven knallen. Thanks voor alles Steve

13062327_1009324795811261_5145739906039273576_n-1

Ripped Program 1 feb – 22 apr 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *