Het verhaal van Gerdien

Drukke studie gecombineerd met een baan.
Mijn prioriteiten lagen ergens anders, en niet bij het sporten.

Ik hou zeer zeker ook van een feestje en vind het lastig om dingen te laten staan. Ik wilde weer terug naar waar ik lekker bezig was met sport en gezond met eten bezig was. Ik had weer iets nodig om mijzelf aan te zetten.

Ik had al eerder met Steven over het programma gesproken. Ik wilde het toch eerst zelf proberen…..ik merkte dat het mijzelf toch niet helemaal lukte.

Ik ben weer het gesprek met Steven aangegaan we gingen beginnen, ik was best zenuwachtig voor de eerste les ik had de eerste lichting gezien en gehoord.
En ja de eerste PT met Steven was dan ook kei zwaar. Ik twijfelde of ik het wel zo redden die 3 maanden Steven gaf aan dit kan jij en ja het is zwaar maar ik ga het niet lichter maken jij wordt beter en ik voer de workouts op.
Na dit is het alleen maar beter gegaan.

Het eet regime vond ik het zwaarst Steven gaf aan dit is jouw traject jij moet een goed patroon voor jouw vinden…..Waar jij jezelf aan kan houden. Mijn eten is niet 100% geweest maar ik voelde mij er lekker bij en kon dat volhouden.

Ik ben super blij met het resultaat ik sport weer heerlijk ik kan gewoon mij dingen doen die ik wil. Ik zou iedereen dit traject aanbevelen.

13873010_1079683838775356_3503084101488639304_n

01-04-2016 / 01-07-2016 -6kg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*