Het verhaal van Debbie

Het verhaal van Debbie

14117692_1097071877036552_8128285343224836522_n

(foto 1: mei 2016 / foto 2: augustus 2016)

Ruim 3 maanden geleden was ik op vakantie en ik schrok behoorlijk van mezelf in bikini. Na in 5 jaar tijd veel te zijn afgevallen, was ik weer behoorlijk wat kilo’s en centimeters aangekomen. Dat besef kwam keihard aan en ik wist dat ik het in m’n eentje niet ging redden om opnieuw de strijd met de kilo’s aan te gaan. Ik heb Steven een berichtje gestuurd dat ik direct na mijn vakantie onder zijn begeleiding aan de slag wilde gaan, met als doel dat ik tijdens mijn volgende vakantie zonder schaamte mijn bikini aan zou kunnen trekken. Eerlijk toegegeven….ik heb het zwaar gehad de afgelopen 3 maanden en ik heb Steven af en toe gehaat……, MAAR wat was het lekker om tot het gaatje te gaan, grenzen op te zoeken en te verleggen, doelen te halen en te overtreffen. Daar waar ik zelf altijd vooral ging hardlopen om de strijd met de kilo’s aan te gaan, heeft Steven mij geleerd dat ook krachttraining essentieel is en krachttraining was nieuw voor mij en dus erg zwaar. Vooral het trainen van m’n armen (mensen die mij goed kennen begrijpen waarom) was een zware opgave.

In de ruim 3 maanden dat ik ben ‘afgebeuld’ (lees: gemotiveerd getraind 😉) door Steven ben ik 8 kilo afgevallen (VET!, geen spiermassa) en is mijn buikomvang met 10cm geslonken. Maar nog veel belangrijker, ik barst van de energie én van de motivatie om ook de laatste kilo’s en centimeters aan te pakken.

Maar nu eerst…..IBIZA!!!!!

Steven, onwijs bedankt, je bent mijn held!

20161002_164142

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*