Group Training

Train jij liever niet alleen? Wil je meer motivatie om te trainen om betere resultaten behalen? Of wil je lekker fit blijven in een gezellige omgeving? Bij Steve’s Gym kan je jouw fitness doelen behalen door mee te doen aan de Group Training. Hierbij train je samen in een groep waardoor je elkaar niet alleen ondersteunt en motiveert, maar ook erg gezellig is.

Afhankelijk van de intake wordt dan besloten welke les het beste aansluit bij jouw situatie. We zullen samen een plan voor je maken, ik wil dat je resultaat haalt dus, dat gaan we elke maand meten, meten is weten. Zorg dat je hier bij bent zodat je jezelf kan blijven verbeteren. Ik zal je adviseren wat het best voor je is en waar je het meeste resultaat mee kan behalen.

Of dat nou toch meer personal training is, een small group traject, of gewoon mee gaan in de groepslessen of een combinatie van. In een jaar tijd zal ik en mijn trainers ervoor zorgen dat je je resultaat gaat halen door middel van een plan. Een doel zonder plan is alleen maar een wens. Hier naast geven wij workshops over training en voeding. Om de lessen te volgen zijn er de volgende abonnementen beschikbaar:

Group Training

Waarom small group training?

Small group training bieden wij aan in 4 verschillende abbonementen. Afhankelijk van jouw situatie en beschikbaarheid is er elk abbonement een uitstekende keuze voor het halen van jouw doelen. Wil je gewoon lekker trainen met een leuke groep om goed fit te blijven? Of ga je next level op zoek naar je grenzen, dan geven wij uiteraard meer advies en begeleiding. Wil voordat je je keuze maakt meer informatie? Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken. Samen komen we dan tot de beste keus. Hopelijk zien we je snel bij onze group training.

small group training