8 weken fit bootcamp

Wil jij in 8 weken de fitste versie van jezelf worden? Ben jij klaar voor een uitdagend groepstraject in de buitenlucht? Kan jij je voor een volle 100% inzetten en ben je bereid alles te geven wat je in je hebt?

Steve’s Gym organiseert de 8 weken fit bootcamp. 8 weken lang train je in een vaste groep onder een vaste begeleider om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen. Samen met je groep ga je tot het uiterste, haal je het beste in elkaar naar boven om er samen voor te zorgen dat iedereen zijn doelstelling behaalt.

8 weken fit bootcamp

Hoe ziet het bootcamp traject eruit?

Om het traject te mogen volgen, vindt er eerst een intake gesprek plaats. Er zal gemeten worden of jouw commitment level genoeg is om dit traject te kunnen halen. Je moet 100% toegewijd zijn om jouw levensstijl aan te passen. Dus je wordt niet aan het handje genomen, je moet alles geven wat je in je hebt. Je moet de juiste mindset hebben zodat je er ook daadwerkelijk alles aan doet om jou doelen te behalen. Uiteindelijk doe je het voor jezelf, maar je doet het niet alleen. Het is een toewijding aan jezelf én aan de groep.

Het traject bestaat uit;

  • Intake gesprek
  • Trainingsschema
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Coaching en training
  • Wegingen, omtrek- en vetpercentage metingen

Onder leiding van een vaste trainer volg je één keer per week de bootcamp met je groep. De trainer ondersteunt je bij de oefeningen en zorgt dat ze op een juiste manier worden uitgevoerd voor een effectief resultaat. De bootcamp is een uitdagende workout in de buitenlucht. De oefeningen en technieken worden gebaseerd op de training van het Amerikaanse leger. De oefeningen bestaan uit diverse kracht- en cardio oefeningen. Je uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld en je moet het maximale uit je lichaam halen. Alleen zo haal je de beste resultaten. Bekijk snel ons aanbod voor alle aanwezige bootcamps.

Go hard or go home!