Bootcamp

Lekker in de buitenlucht sporten, wij zijn jouw stok achter de deur. Ik en mijn trainers zorgen ervoor dat je elke week weer pittige en leuke workouts doet en het ook blijft vol houdt. 

Ga lekker buiten sporten! Dat is ons motto. Ik en of mijn trainers zorgen ervoor dat je elke week weer een Pittige en leuke workouts doet en het ook blijft vol houden. De oefeningen hebben een hoge intensiteit en zijn zwaar en snel. Samen met andere enthousiaste bootcampers ga jij nieuwe uitdagingen aan en verleg je jouw grenzen.

Voor wie is de bootcamp?

De Bootcamp is voor iedereen. Elke week geef ik samen met mijn trainers een pittige maar leuke workout. Bij deze full-body workout train je alle spiergroepen, je conditie en uithoudingsvermogen. Je leert de juiste houding en techniek te gebruiken. Door de gevarieerde trainingen behaal je in een korte tijd veel resultaat. Het trainen in groepsverband is niet alleen erg gezellig, maar het motiveert je om nog verder te gaan en je grenzen te verleggen. De Bootcamps zijn buiten. Dit is niet alleen erg gezond maar geeft ook heel veel energie. Bootcamp is een uitstekende training om je voor te bereiden op een obstacle run en is zeer geschikt ter ondersteuning voor hardlopers.

Ervaar zelf hoe prettig het is om je hoofd helemaal leeg te maken en hoe buiten sporten je nieuwe energie geeft. Ga lekker buiten sporten met ons! Wil je een keer echt meemaken wat bootcampen is, dan is onze 8 weken fit bootcamp een uitstekend begin.

Bootcamp steve's gym

Bootcamp abonnementen

Voor de bootcamp hebben we verschillende abonnementen beschikbaar. Wil je overzichtelijk en regelmatig trainen, of wil je liever vaker, maar wel wat onregelmatiger? Voor beide hebben we een abonnement beschikbaar. Tevens hebben we ook 2 strippenkaarten beschikbaar als je niet vast wil zitten aan een abonnement, maar graag mee wilt doen aan onze bootcamp lessen. Voor meer informatie over onze bootcamps kun je altijd contact op nemen.

Bootcamp Abonnementen

Bootcamp