Voor wie is de 30 days fit challenge?

Wil jij in korte tijd aanzienlijk resultaat halen? Wil jij in 30 dagen inzicht krijgen hoe je veranderingen echt voor elkaar krijgt? Dan is de 30 days challenge voor jou bestemd! In korte tijd bereik je veel resultaat, en het is de eerste stap in hoe jij controle krijgt over je levensstijl en je lichaam. Met een personal trainer aan je zijde ga je aan de slag om dat voor elkaar te krijgen wat jij wilt. Nee, je hoeft hiervoor niet iedere dag te sporten, en een crashdieet is al helemaal niet wat je gaat volgen.

Wat dan wel? In 30 dagen word je voorzien van alle kennis en vaardigheden op het gebied van training, voeding en mindset. Met veel plezier ga jij dus aan de slag in dit programma om in korte tijd te komen tot de fitheid en het figuur dat je wilt. De combinatie van personal training en goede voeding zal zorgen voor mooie resultaten.

In 30 dagen tijd bereik je aanzienlijk resultaat. Je krijgt controle over je levensstijl en je lichaam. Zonder dagenlang in de sportschool of ongezonde crashdieten. Je leert alles wat je moet weten over training, voeding en de juiste mindset. Je wordt klaargestoomd om de beste versie van jezelf te worden.

Inhoud van de 30 days fit challenge

De 30 days fit challenge is een fit programma waarin ik, als jouw personal trainer, in 4 weken gevarieerde trainingen combineer met een individueel voedingsplan. Dankzij de individuele afstemming met continue variatie, zorgt de 30 days fit challenge voor een maximaal en kickass resultaat.

Programma:

  • Je krijgt individuele begeleiding om maximaal resultaat te behalen.
  • Het programma is een unieke samensmelting van een intensief voedingsplan en training.
  • Je ervaart de kracht van het laag koolhydraten-, hoog proteïne- voedingspatroon.
  • Je ervaart de voordelen van kracht-, interval-, cardio- en circuittraining.

Let op!

Dit programma is niet voor iedereen. Het is alleen geschikt voor jou als je toegewijd bent en weet wat je wilt. Jij moet bereid zijn de nodige veranderingen in je leven door te voeren, om daarmee het resultaat te creëren dat je voor ogen hebt. Niets gaat vanzelf, ook fit worden of afvallen niet. Vind jij je doel écht belangrijk? Dan ben je bereid om te doen wat nodig is. In onze 30 days fit challenge, coachen we je naar de persoon die je wilt zijn.

Er is ook een 90 day fit challenge. Voor nog meer diepgang en nog meer resultaat! Tevens geven wij ook advies over voeding met bijvoorbeeld de 21 dagen fit challenge. Heb je interesse in de 30 days challenge of in één van onze andere diensten. Neem dan gerust contact met ons op.